Stagiair MBO ICT - HaaksbergenStagiair (m/v) MBO ICT - Haaksbergen

Functieomschrijving
Ben jij een enthousiaste, zelfstandige en proactieve ICT-student? Zit jij vol energie en is er niets dat jij niet op kan lossen? Omschrijf jij jezelf daarnaast als communicatief vaardig, stressbestendig en servicegericht? Dan hebben wij dé stageplek waar jij kunt blijven leren en groeien.

Als stagiair(e) op onze afdeling ICT ga jij je bezighouden met het volledig opzetten/installeren van een nieuw testdomein op Windows AD. Hiervoor geldt dat er verschillende Remote Desktop-oplossingen opgezet moeten worden, zodat de best passende oplossing gekozen kan worden in combinatie met Office 2019/365. Je brengt de voor- en nadelen van de omgevingen in kaart en presenteert deze aan je collega’s. Na de besluitvorming zal de gekozen omgeving geïmplementeerd moeten worden; iets wat ook bij jouw takenpakket kan horen. Als uitbreiding op deze opdracht willen wij graag de toepasbaarheid weten van de nieuwe Windows Server functionaliteit “Containers”. Deze Containers kunnen wellicht mede gebruikt worden in de “Virtual Desktops” oplossing.

Overige activiteiten zijn:
 • Algemeen netwerkbeheer
 • Implementatie, uitbreiden en onderhoud nieuwe VOIP telefooncentrale
 • Eerstelijns IT-support voor gebruikers zowel in Nederland als in de buitenlandse kantoren
 • Onderhoud van e-mailfilter
 • Eventueel andere IT gerelateerde zaken
 • Talen: Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits

Wat wij bieden
We bieden een dynamische, energieke en gezellige omgeving waar je alle ruimte krijgt om je zowel op persoonlijk als professioneel vlak verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij je een uitdagende stageplek in een internationale organisatie. Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen tot toch een echte IT-Professional en bestaat er de kans op een fulltime baan bij Texim na het behalen van je mbo-diploma.

Functie-eisen
Je volgt momenteel een mbo-opleiding niveau 4 in de richting ICT en zit in je derde jaar. Je bent op korte termijn beschikbaar. Je bent initiatiefrijk, enthousiast en beschikt over een zekere mate van zelfstandigheid. Alles is mogelijk bij Texim Europe, maar je moet er wel zelf voor gaan. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goed gevoel voor humor. Omdat wij een internationaal bedrijf zijn is een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal een vereiste.

Bedrijfsprofiel
Texim Europe is een vooraanstaand distributeur van technologisch hoogwaardige elektronische componenten, modules en systemen voor de Europese markt. Het hoofdkantoor en tevens logistieke centrum van Texim Europe is gevestigd in Nederland (Haaksbergen). Daarnaast heeft de organisatie verkoopkantoren in België, Duitsland (2), Groot Brittannië, Italie, Oostenrijk en Denemarken. Texim Europe is onderdeel van de TKH-groep. Bij Texim Europe werken ongeveer 50 medewerkers.

Solliciteren
Enthousiast geworden van deze uitdagende en afwisselende stage opdracht? Wacht dan niet langer en reageer snel. Dit kun je doen door je motivatiebrief en CV te sturen naar andrea.schabbink@texim-europe.nl


 • Technology Solutions

  The Technology Solutions division aims to provide maximum value for customers by offering optimal solutions for electronic applications from a carefully selected…

  Read more
 • Supply Chain Services

  The Supply Chain Solutions division creates tailor made customer solutions, the aim being optimum management of the Cost-of-Ownership in the customers Value Chain.

  Read more
 • About us

  Texim Europe has experience in Electronic Components and Sub-systems Distribution and is present in the Benelux, Germany, Austria, UK and in the Nordic area.

  Read more

About us

Texim Europe has gained massive experience in Electronic Components and Sub-systems Distribution and is now present in the Benelux, Germany, Austria, UK and in the Nordic area.
Read More

© Texim Europe 2009 - 2019. All rights reserved.     Disclaimer - Cookies and Privacy - Terms of Delivery - Customs - AEO Certificate
Facebook Button    Twitter Button    Linkedin Button    Google Plus Button